Kaffe från Kränku

Kränku Kaffi vit påse

Till våra kunders stora glädje har vi sedan starten varit unik återförsäljare för olika kaffesorter från Sibyllans Kaffe & Tehandel. T ex så har kaffebönor från Colombia, med den klassiskt mörka espressorostningen ”Italienskt”, alltid funnits i sortimentet. 2004 grundades Sveriges färskaste rosteri, Johan & Nyström, och som en av deras första kunder har vi följt med på en spännande kafferesa som öppnat både våra egna och våra kunders sinnen för vad ursprung, framställning och bryggmetoder gör för kaffet.

Kaffeskopa

Idag har vi över 25 olika sorters kaffe och flera egna kaffeblandningar, bl a Kränku Special och Kränku Kaffi (eko), Kränku Ö-kaffe (eko) och Kränku Espresso. Kränku Special blandar vi i butiken i Visby med bönor från Sibyllans. Kränku Kaffi blandas och rostas unikt åt oss av Johan & Nyström. Här kan du läsa om hur Kaffi blev till. Titta gärna förbi kaffesidan i webbshoppen då och då för aktuella kaffen.

Kränku Special vit påse Kränku Ö-kaffe brun påse 

Vi säljer också smaksatt kaffe i flera populära smaker som Irish Cream, Kardemumma, Choklad och Hasselnöt. Vi blandar även en egen smaksatt kaffeblandning som vi kallar Blandet Gutt.

Kaffebönor

Förutom våra egna kaffeblandningar har vi alltid en välfylld kaffehylla med färdigpackade bönor och stort antal kaffesorter på lösvikt också. Vi har även ett brett utbud av kaffekvarnar och andra tillbehör för att brygga en perfekt kopp kaffe. Titta gärna förbi butiken så vägleder vi dig väldigt gärna fram till vilken böna och bryggmetod som passar just dig! Vi mal självklart kaffet efter dina önskemål.

Kaffehyllan

Om du inte har vägarna förbi butiken i Visby så skicka gärna din kaffefråga direkt till oss via e-post eller Twitter så lovar vi snabba och genomtänkta svar. Vi har också producerat några egna instruktionsvideor över speciella bryggmetoder. Titta gärna in på vår Youtubekanal!

Kaffeprodukter