Butiken

Butiken i Visby

Du hittar vår butik på S:t Hansplan i Visby. Det gula huset sträcker sig upp i Hästbacken och blir till ett stort packhus som vänder in på S:t Pers gränd. På den nuvarande adressen har vi varit placerade sedan 1999, och innan dess låg vi 60 m längre bort i samma kvarter. Ända sedan starten 1977 har vi funnits i S:t Hanskvarteren, mitt i Visby innerstad. Du hittar oss på Google maps längst ned på sidan.

Under höst, vinter och vår är butiken öppen:
Måndag – fredag 10-18
Lördagar 10-16
Söndagar 12-16

Undantag gäller för vissa helgdagar och utökade öppettider vid speciella evenemang.

Välkommen till vår butik

Butiken - julen 2012

Butiken i Visby, julen 2012 – klicka för större bild

Förutom våra underbara teer så bjuder butiken i Visby på ett stort urval av kaffe, porslin, godis, delikatesser från Gotland och hela världen, en stor chokladhylla, burkar i alla former och färger och väldigt mycket mer. På vår Pinterest-sida har vi samlat lite fler bilder från/på butiken i Visby.

Tetorget

Våren 2012 flyttade vi alla våra färdigpackade teer till sin nya plats vid det stora fönstret åt S:t Hansplan. Vi packar dagligen våra blandningar och fyller ut i hyllan för att det ska gå snabbt och enkelt för våra kunder att hitta det de söker. Här finns också ett eget bord med doftprov och vi packar numer upp en rad andra specialteer som vi tycker förtjänar lite mer exponering. Här hittar du också alla möjliga tetillbehör, t ex tesilar i alla dess former och funktioner.

Tehyllan

Tehyllan – klicka för större bild

Porslinsavdelningen

Vi har samlat på oss det mesta som hör testunden till och på vår porslinsavdelning hittar du muggar, tallrikar, koppar, kannor, termosar och mycket mycket mer.

Porslinsavdelningen

Porslinsavdelningen – klicka för större bild


Visa större karta

Kvällsöppet v 27-33 varje år!

Mån-lör 10-22
Söndag 12-22