Kränkus Påskte och Påskkaffi

Påskte

Vad vore påsken på Kränku utan vårt årliga Påskte? Sen flera år tillbaka blandar vi en ny, spännande tesort med ny doft- och smakbild varje år. Teblandningen finns unikt hos oss i begränsad upplaga några veckor före och efter påsk.

Årets Påskte är en svart och mustig teblandning med framträdande smak av äpple och citron

Handla i webbshoppen

Påskkaffi

År 2012 skapade vi en helt ny kaffeblandning som fick namnet KAFFI. Sedan dess har det blivit en tradition att till jul, påsk och sommar göra en ny blandning passande till årstiden med Kaffi som bas. Påsken 2014 blandar vi vårt KRÄMIGA och CHOKLADIGA Kaffi med utvalda bönor från Indonesien och Colombia. Årets PÅSKKAFFI är en LEN blandning med lite MÖRKROSTAT BETT i eftersmaken och inslag av FIKON & KAKAO.

Handla i webbshoppen

Påskkaffi 2014