Varumärket för äkta Guteblandning

Äkta Guteblandning

1977 öppnade vi vår tebutik i Visby och vi kände direkt att en tebutik värd namnet måste ha sin egen teblandning. Så en vårdag 1978 föddes Guteblandning som är vår första och fortfarande mest populära teblandning.

Det är sagt att om man gör något bra så blir man kopierad. Vi på Kränku tar det som en komplimang att det finns så många varianter på vår underbara teblandning men för att vara helt säker på att du njuter av äkta vara ska du alltid titta efter vårt varumärke. Det är Te-Jaken som sitter på en trebent mjölkpall (en kränku) och dricker en kopp te. Som regel så bär alla våra produkter hela vår logotyp (nedan) på ett eller annat sätt när de lämnar butiken, så håll utkik efter den!

Kränku Visby Gotland (logo)

Alla våra återförsäljare erbjuds att köpa våra påsar med tryck eller etiketter, men många har sina egna påsar. Vanligtvis har de då en illustration på burken med lösvikt och du kan alltid fråga om det är äkta Kränkute du köper. Vi har listat alla våra återförsäljare här på hemsidan och de flesta har vanligtvis Guteblandning i sortimentet.

Hittar du ingen återförsäljare i din närhet är du varmt välkommen att beställa direkt från oss via webbshoppen.

Med hopp om många sköna testunder med äkta Kränkuteer!