Du är min kopp te

Du är min kopp te (bubbelgum)

Vi på Kränku intresserar oss för allt som har med te att göra och vi jobbar hårt för att höja din frukost, fikastund, efter maten-kopp eller ditt kvällsmys till något extra. Så när inspirationen för att trycka en egen affisch med tebudskap infann sig jobbade vi snabbt. Oskar, som också blandar våra teer tillsammans med Sylve, stod för designen och vi gjorde ett första test med 10 st gula affischer i numrerad upplaga av ”Du är min kopp te”. Vi lade upp dem i webbshoppen och via den, butiken och sociala medier hade vi sålt slut hela upplagan på ett dygn.

Så nu har vi tryckt nya ”Du är min kopp te” i numrerade upplagor om 50 st vardera, i färgerna cyan och bubbelgum. Koppen har blivit lite lägre och fått ett fat för att skilja sig mot första upplagan. Det är samma digitaltryckta affisch på vackert 300 g Silk-papper med matt kaschering på framsidan. Format: A3 (29,7 x 42 cm).

En affisch för alla teälskare och en perfekt gåva till någon du tycker om. Du hittar ”Du är min kopp te” unikt hos Kränku, köp din affisch i butiken i Visby eller direkt i vår webbshop.

Du är min kopp te (Cyan)

Du är min kopp te (slutsåld gul)