Medeltidsblandning

Medeltidsblandning

Ingredienser: Svart te, grönt te, hibiskus, äpple, apelsin, nyponskal, ingefära, ringblomma, jordgubbsbitar, rabarberbitar, vaniljstång, björnbärsblad. Arom av vanilj och smultron.

Handla i webbshoppen

Vår hyllning till den fantastiska Medeltidsveckan som vi varit en del av sedan starten 1983. En svartgrön teblandning med smultron, jordgubbar, apelsin och ingefära.

Lanserades sommaren 2013. Du hittar den i butiken i Visby, hos ett fåtal återförsäljare eller i vår egen webbshop.

Kränku och Medeltidsveckan

Under en vecka varje år förflyttar sig Visby och Gotland c:a 1000 år tillbaka i tiden. Människor, marknad, skådespel och evenemang paras ihop med den stadsmiljö som vi lever i året runt. Vi på Kränku har varit med som en del av Medeltidsveckan sedan starten och när arrangemanget fyllde 30 år 2013 ville vi vara med och fira med en helt ny teblandning.

Vi ser veckan som en ovärderlig del av den gotländska själen och ett exotiskt inslag att se fram emot varje år. Så vi skapade en blandning med stor mångfald, mycket smak, doft och färger och där det finns något för alla. Ett te som således rimmar alldeles perfekt med allt det som är Medeltidsveckan för oss. Låt det väl smaka!