Kränku 40 år

Kränku 40 - alla teblandningar

I januari 2018 fick ni rösta på era favoriter från Kränkus 12 månadsteer. Här är resultatet. Håll utkik framöver efter dessa teer i nya former.

Favorit omröstning månadsteer

Kränku 40

Den 19 november 1977 öppnade tebutiken Kränku i Visby. 2017 fyller vi 40 år och vi tänker fira hela året. Tebutiken som har skapat drygt 30 teblandningar på 40 år kommer därför att göra något helt unikt för oss. Varje månad under 2017 kommer vi att blanda en ny teblandning i begränsad upplaga. Blandningen får namn efter månaden på gutamål och det kommer att bli en hel del roliga kombinationer och smaker.

JANVARI

Ett ekologiskt svart te med inslag av kryddor och äpple. Säljs unikt hos Kränku under januari 2017. Handla i webbshoppen!

FIBBAVARI

Fibbavari Kränku

Med ett ekologiskt svart te som bas bjuder månadens te på blåbär och mango. Säljs unikt hos Kränku under februari 2017. Handla i webbshoppen!

MASS

Mass Kranku 40 (1000 px)

Ett fylligt och fruktigt grönt te med ekologiskt te som bas. Dekorerat med citronskal och rosenblad. Säljs unikt hos Kränku under mars 2017.
Handla i webbshoppen!

APRILL

Aprill Kranku 40

 

Månadens blandning har ett svart ekologiskt te som bas med smak av rabarber och inslag av citrus och honung. Säljs unikt hos Kränku under april 2017
Handla i webbshoppen!

MAI

Mai Kranku 40

Månadens blandning har ett ekologiskt Rooiboste från Sydafrika som bas och framträdande smak av körsbär och citron. Säljs unikt hos Kränku under maj 2017. 
Handla i webbshoppen!

JÄUNI

Jauni Kranku 40

Månadens blandning är ett ekologiskt, svartgrönt te med smak av sommar och inslag av jordgubbar och vanilj. Säljs unikt hos Kränku under juni 2017.
Handla i webbshoppen!

JÄULI

Juli Kränku 40 år

Månadens blandning är ett ekologiskt svart te som är dekorerat med ringblomma och bjuder på en fruktig och frisk smak. Säljs unikt hos Kränku under juli 2017.
Handla i webbshoppen!

AGUSTI

Agusti Kranku 40

Månadens blandning har ekologiska svarta teer från Kina och Indien som bas och smakar av både fläder och malva. Säljs unikt hos Kränku under augusti 2017.
Handla i webbshoppen!

SEPTEMBAR

Septembar 40

Månadens blandning har ett ekologiskt svart te som bas och bjuder på inslag av havtorn och mynta. Säljs unikt hos Kränku under september 2017.
Handla i webbshoppen!

ÅKTOBAR

Oktober Kranku 40

Månadens blandning har ett ekologiskt svart och grönt te som bas och bjuder på smaker som äpple och melon. Säljs unikt hos Kränku under oktober 2017.
Handla i webbshoppen!

NOVEMBAR

Novembar

Månadens te är inspirerat av temästarens första teblandning, Guteblandning, och hans egen Sylves Lilla Gröna. Säljs unikt hos Kränku under november 2017.
Handla i webbshoppen!

DISEMBAR

Disembar

Månadens blandning är ett örtte som för tankarna till julen. Kanel och kardemumma möter syrligt äpple. Glögg någon? Säljs unikt hos Kränku under december 2017.
Handla i webbshoppen!