Fantastiska chaipulver

Chaipulver Nyhet

Gillar du chaipulver? Goda nyheter! Vi är utvalda till officiell grossist i Sverige för riktigt goda chaipulver från Danmark. Vi kommer att erbjuda dessa vackra burkar till våra återförsäljare också, så snart finns de kanske i en tebutik nära dig.

Burkarna innehåller chaipulver som du blandar med hett vatten eller mjölk för att efterlikna den klassiska drycken Masala Chai (läs mer nedan). Fyra härliga smaker finns nu i butiken och i webbshoppen.

Chai är i grunden ordet för te i många delar av världen. Men för många engelsktalande, är termen ”Chai” synonymt med drycken Masala Chai som kommer från Indien. Där kryddigt te bryggs med mjölk. Masala Chai är baserat på svart te från Indien blandat med olika exotiska, indiska kryddor som kanel, kardemumma, kryddnejlika, peppar och ingefära. Sedan tillsätts någon sorts sötningsmedel (vitt socker, farinsocker, sirap eller honung) för att ta fram den kryddiga smaken.

Chaipulver SpicedSpiced (Original)

En traditionellt och krämigt chaipulver baserat på svart te med honung, kanel, kryddnejlika, kardemumma, anis och ingefära.


Chaipulver Kiss Me Monkey

Kiss Me Monkey

Chaipulver med en bas av svart te och indiska kryddor, men också med en härlig smak av kakao. Det skapar ett fantastisk möte mellan varm choklad och krämigt chaite. 


Chaipulver Vanilla

Vanilla

Chaipulver baserat på svart te, de ursprungliga exotiska chaikryddorna samt en fin avrundning från söt vanilj. 

Chaipulver Green Tea

Green Tea

Chaipulver med de ursprungliga kryddorna som kanel och kardemumma, men också med en mild smak av grönt te.