Kränkus Julteer 2013

Julte 2013

En av våra absolut starkaste traditioner från de senaste åren är våra årliga julteer. Sen flera år tillbaka blandar vi ett nytt svart julte varje år och sen 2011 gör vi även ett grönt. 2012 utökade vi till en trio av teer med julens smaker och presenterade även ett rött julte.

Det gör vi om i år igen med tre helt nya och omarbetade julteer. Vi har noga valt ut vilka teer och smaker som ska finnas med i varje blandning och lagt mycket tid på att prata om och smaka på teerna. Det vi nu kan presentera är tre helt olika teer, men som alla bär på en övervägande karaktär av julens doft, smak och värme.

Svart Julte 2013

Kränkus eget svarta julte har fått smak av apelsin, kanel, kardemumma och vanilj. Ett aromatiskt och välbalanserat te med en friskhet från apelsinen och en kryddighet som hämtat inspiration från klassisk svart chai.

Handla i webbshoppen

Grönt Julte 2013

Kränkus eget gröna julte med smak av äpple, mandel, kanel och apelsin. En mjukt, fylligt och välbalanserat grönt te där mandel och äpple får harmonisera med julens kryddor.

Handla i webbshoppen

Rött Julte 2013

Kränkus eget röda julte med smak av apelsin, kanel, ingefära och peppar. Ett fruktigt rooiboste med apelsin som en framträdande smak och en balanserad avrundning från vanilj, kryddor och ett litet bett från pepparn.

Handla i webbshoppen