Afternoon Teater

Under några sköna sommarveckor framöver kommer det varje söndag utspela sig teater och bjudas på afternoon tea i S:ta Gertruds ruin i Visby. Det nyskapande evenemanget går under namnet Afternoon Teater och är ett arrangemang av mobila Romatatern. Fikabrödet (hemmagjorda saffransscones, clotted cream, salmbärssylt och underbara småkakor) kommer från café Hjärtansfröjd i Visby och vi på Kränku brygger underbart och rykande färskt te till varje föreställning. Kultur, historia och fantastiskt fika från lokala matproducenter. En komplett Gotlandsupplevelse i ett paket – sommarens absoluta måste!

Temat för teatern är Shakespeare och några av föreställningarna utspelar sig helt eller delvis på engelska. Läs mer om föreställningarna här under.

BILJETTER:

Pris: 220 kr

Biljetter till Afternoon TEAter köper du via Romabokningen, på Kränku Te & Kaffe eller på Café Hjärtansfröjd. Det går också bra att köpa biljetter KONTANT vid spelplatsen i samband med föreställningen. Hitta hit ››

FÖRESTÄLLNINGAR

TEA WITH MAGGIE (framförs på engelska)

Jo Rideout starring in an audience with iconic actress Dame Maggie Stench. Maggie remembers (barely) – with a little help of William Shakespeare – her life and the Golden Age of British theatre. A journey from back stage to the silver screen. Instructive, funny, witty and charming at the same time… Is that possible? Yes!

Spelas 7 och 14 juli kl. 16.00.

 

SHAKESPEARE IN AND OUT OF LOVE

Jo Rideout och Stefan Marling tar er med in i Shakespeares passionerade värld, där de utforskar kärlekens alla irrgångar med hjälp av hans tidlösa texter. Föreställningen är en kärlekshistoria där språket och texten leder skådespelarna och publiken vidare. En underfundig pärla i kärlekens tecken!

Spelas 21 juli, 28 juli och 4 augusti kl. 16.00.

 

MEDELTIDA ÖVERRASKNINGSFÖRESTÄLLNING

En föreställning med medeltida tema på Medeltidsveckans sista söndag.

Spelas 11 augusti kl. 16.00.