Påskte och Påskkaffi

Påskte 2013

Påskte

Vad vore påsken på Kränku utan vårt årliga Påskte? Sen flera år tillbaka blandar vi en ny, spännande tesort med ny doft- och smakbild varje år. Teblandningen finns unikt hos oss i begränsad upplaga några veckor före och efter påsk.

Årets Påskte är en svart teblandning med vårpigg karaktär. Den har en framträdande smak av äpple med inslag av gojibär och ingefära.

Handla i webbshoppen

Påskte 2013

Påskkaffi

Julen 2012 var första gången som vi blandade en julvariant på KAFFI, som lanserades samma år. Julkaffi blev otroligt populär och därför gör vi nu om det påsken 2013. Årets Påskkaffi har Kaffi som bas blandat med utvalda bönor från Brasilien, Colombia och Indien. En len blandning med lite bett i eftersmaken och inslag av choklad, plommon och kakao.

Handla i webbshoppen

Påskkaffi 2013

En film om årets Påskkaffi: