Alla hjärtans dag

Nu på torsdag är det Alla hjärtans dag. Vi på Kränku gillar att sprida kärlek hela året men vill självklart hjälpa till att göra något extra fint till den speciella dagen. Förutom den självklara presenten, Kärlekste från Gotland, så är butiken i Visby alltid full av alla möjliga tänkbara gåvor och presenttips och vi har samlat en hel del fina presenter på ett bord.

Alla hjärtans presentbord

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om!

Genom vår webbshop kan du också sprida kärlek. Där har vi gjort två Kärleksset:

 Kärlekste och ask med godis

Kärlekste och godis

En perfekt gåva till någon du tycker om! Kränkus egna och populära Kärlekste och en hjärtformad pappask med utvalt godis. Marsipankulor, geléhjärtan, Valrhonachoklad, Prestatchoklad, nötnougat och mjölkchoklad.

Kärlekste och ask med choklad

Kärlekste och ask med choklad

En perfekt gåva till någon du tycker om! Kränkus egna och populära Kärlekste och en hjärtformad pappask med utvalda chokladbitar.