Rädda ringmuren

Rädda ringmuren

När en del av Visby ringmur nyligen rasade så rasade en del av den gotländska själen. Vi är väldigt stolta över att få vara en del av världsarvet och försöker alltid dra vårt strå till stacken och verka för ett levande Gotland.

Det är lätt att förstå att vi är förälskade i vår ö och i Visby när man tittar på utbudet av våra egna teblandningar. Allt från S:t Hanskvartersblandning och Kalkstensdrömmar till Gotländsk Sommarblandning och Guteblandning. 1996 tog vi fram vår Ringmursblandning som en hyllning till vår fantastiska historia och vi vill inte stå och se på medan en stor del av Visbys identitet faller sönder.

Vi vill föregå med gott exempel för andra företagare på Gotland och tar aktivt ställning för att rädda ringmuren. Vi kommer att skänka en krona för varje hekto Ringmursblandning vi säljer i butiken. Pengar som årligen kommer att överföras till fonden Rädda ringmuren.

Här kan du köpa Ringmursblandning direkt från oss.

Visby ringmur

Foto: Sofie Karlsson 2012-03-02

Visby ringmur

Visby ringmur panorama